Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Afkicken van uw designerdrugs? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Afkicken van designerdrugs

In het veld van drugs kunnen wij weinig gevaarlijkere middelen verzinnen dan designerdrugs. Dit komt omdat er geen toezicht wordt gehouden op de productie en ontwikkeling ervan. Doorgaans worden designerdrugs gemaakt in criminele laboratoriums waar er ingrediënten aan toe worden gevoegd waar u normaal niet eens aan denkt om ze in te nemen; gootsteenontstopper bijvoorbeeld. Ondanks het enorme gevaar wat het innemen van designer drugs met zich mee neemt zijn deze vorm van drugs razend populair in het uitgaanscircuit.

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van designerdrugs en ervan overtuigt bent dat u niet van het feestje kunt genieten zonder drugs, dan is dit een duidelijk teken dat u verslaafd bent geraakt aan de drugs. Afkicken hiervan is vrijwel onmogelijk zonder hulp omdat uw lichaam en brein afhankelijk zijn geraakt aan het nemen van de drugs. U kunt op deze pagina een intakegesprek plannen zodat wij samen met u aan het werk gaan om u van de drugs af te krijgen. U staat er niet alleen voor!

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.