Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Afkicken van uw gameverslaving? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Afkicken van uw gameverslaving

Tegenwoordig is het niet moeilijk om in een manier te vertrouwen op de technologie en het immense aanbod van entertainment. Dit zorgt ervoor dat er heel veel mensen moeite hebben om hiermee om te gaan. Zo zijn er tegenwoordig talloze mensen die lijden aan een gameverslaving.

Hierbij zijn zij afhankelijk geworden van hun gamewereld en functioneren ze niet meer in het dagelijks leven. Tot in de late uurtjes zitten zij nog achter hun spelletje en eenmaal op werk of school vinden zij het lastig om te focussen omdat het gamen de grootste prioriteit krijgt. Als u uw eigen gedrag hier in herkent, kunt u een vorm van gameverslaving hebben.

Bij Go for Rehab hebben wij een uitgebreid team klaar staan die u maar al te goed kunnen helpen. U kunt via deze pagina contact met ons opnemen om een intakegesprek te plannen. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan gemaakt op uw persoonlijke situatie waarna we kunnen beginnen met de behandeling!

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.