Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Afkicken van uw gedragsverslaving? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Afkicken van uw gedragsverslaving

Veel verslavingen worden gekoppeld aan drugs of alcohol, een enkele aan seks. De meeste mensen weten namelijk niet dat u ook verslaafd kan raken aan een bepaalde vorm van gedrag. Dit noemen we een gedragsverslaving. Uw hersenen maken dopamine aan wanneer u zich op een bepaalde manier gedraagt.

Dit kan zich op verschillende manieren voordoen. De meest voorkomende vormen van een gedragsverslaving zijn vaak: gokken, seks, internet, winkelen, gamen, plastistische chirurgie, eten of het opzoeken van gevaar (adrenaline kick).

Het is lastig om door te hebben wanneer u nu daadwerkelijk verslaafd bent aan een bepaald soort gedrag. Dit is niet verassend aangezien het gedrag voor u normaal is geworden en een hoge prioriteit in het dagelijks leven heeft. Wanneer u merkt dat u niet functioneert zonder iets te doen, of dat uw familie en vrienden hun zorgen uitspreken over uw gedrag, kan het zijn dat u verslaafd of afhankelijk bent. Meld u nu aan voor een intakegesprek voor het zich vordert tot een groot probleem waar u lastig vanaf komt!

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.