Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Afkicken van uw medicijnverslaving? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Afkicken van uw medicijnverslaving

Tegenwoordig zijn onze levens steeds meer afhankelijk aan het worden van hulpmiddelen om ons leven te bevorderen en comfortabeler te maken. Smart tv’s, smartphones, en wanneer je niet lekker bent hebben we een arsenaal aan medicijnen die alles weg kunnen halen. Maar wat het leven makkelijker moet maken, kan het ook moeilijker maken. Een medicijnverslaving is niet iets wat mensen voorzien wanneer zij medicijnen ontvangen van de dokter. Een poosje neemt u de drugs om uzelf te helpen, maar na verloop van tijd helpt u uzelf aan de drugs. Terwijl de rugklachten allang over zijn. Dan heeft u een medicijnverslaving; u functioneert niet meer zonder deze medicijnen en bent er afhankelijk van geworden.

Bij Go for Rehab hebben wij een deskundig team klaarstaan die u bij elk obstakel in de weg naar herstel kan helpen. U kunt via deze pagina uw intakegesprek plannen met één van onze psychologen waarna wij een persoonlijk behandelplan opstellen voor u, zodat u de zorg krijgt die u verdient.

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.