Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Afkicken van uw middelenverslaving? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Afkicken van uw middelenverslaving

In tegenstelling tot een gedragsverslaving is een middelenverslaving een afhankelijkheid van stoffen die directe invloed hebben op uw hersenen. Het is vrijwel onmogelijk om hier zonder hulp vanaf te komen omdat uw lichaam en hersenen verslaafd zijn geworden aan de stoffen die uw lichaam aanmaakt na het innemen van de drugs. Bij Go for Rehab kunt u in een gecontroleerde omgeving door de detoxificatie heen gaan. Dit is de periode waarin uw lichaam afkickt van de drugs en de ontwenningsverschijnselen optreden.

Nadat uw lichaam is afgekickt gaan we aan de slag met het traject om u te wapenen tegen de drang en impulsen om drugs in te nemen. Hiervoor stellen wij een persoonlijk behandelplan op aan de hand van uw intakegesprek, u kunt zich op deze pagina hiervoor aanmelden. Een psycholoog zal met u de verslaving evalueren zodat wij een goed beeld krijgen van u, en uw verslaving om de behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken.

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.