Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Aanmelden

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Aanmelden? Start hier!

Een verslaving brengt veel ellende met zich mee. Het is lastig tot vrijwel onmogelijk om de vicieuze cirkel in uw eentje te doorbreken, hier heeft u nu eenmaal professionele hulp voor nodig. Wij zijn de specialist die u kan helpen om de verslaving te doorbreken. De eerste stap naar herstel heeft u al gezet doordat u aan het zoeken bent gegaan naar hulp. Dit is de moeilijkste stap, wij helpen u graag de volgende stap te zetten. Bel snel naar 085 – 273 75 92 of mail ons op info@goforrehab.com en start het pad naar een leven zonder drugs.

Hoe werkt het aanmelden bij Turning Point?

Om u aan te kunnen melden voor een behandeling bij een verslaving , is het nodig dat u zich aanmeldt. Dit kan op deze pagina, of via één van de pagina’s over verslavingen die hiernaartoe leiden. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen. Het is ons streven om op korte termijn een intakegesprek met u te plannen.

Tweede stap van uw aanmelding

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen gaan wij aan de slag om een intakegesprek te plannen met u. In dit gesprek wordt de ernst van uw verslaving samen met u besproken met een psycholoog van Turning Point. Ook wordt er gesproken over uw geschiedenis met drugs, uw algemene geschiedenis en cruciale punten zoals uw huidige thuissituatie. Dit alles is nodig om een goed en duidelijk beeld te krijgen van uw verslaving. Zodra wij dit beeld hebben kunnen wij u beter helpen doormiddel van een op maat gemaakt behandelplan wat helemaal bij u zal passen.

De laatste stap van uw aanmelding

De laatste stap van uw aanmelding is cruciaal; vul op deze pagina uw gegevens in en laat ons toe om u de hulp te bieden die u verdient. Een verslaving is een ziekte dat u overkomt, en wanneer u deze eenmaal heeft is het lastig om er vanaf te komen. Schakel daarom snel onze hulp in voordat het bij u te laat is.

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.