Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Wilt u van uw Alcoholverslaving afkomen? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Alcoholverslaving

Een alcoholverslaving wordt ook wel alcoholisme genoemd. Alcoholisme is een ziekte waar iedereen aan kan lijden. Onderzoekers hebben geprobeerd om de dingen te achterhalen waardoor iemand gevoelig kan zijn voor een alcoholverslaving. Helaas is er geen duidelijk voorbeeld van wat iemand gevoelig maakt hiervoor. Wanneer u regelmatig drinkt en merkt dat u moeite heeft met nuchter blijven, twijfel dan niet en bel naar 085 – 273 75 92 of mail naar info@goforrehab.com om de hulp in te schakelen die u verdient!

Over alcoholverslaving

Helaas is er niet één ding waardoor iemand sneller last zal hebben van een alcoholverslaving dan de ander. Mentale invloeden, net als lichamelijke en invloeden vanuit de omgeving van iemand dragen allemaal bij aan hoe gevoelig u bent voor alcoholisme.

Alcoholisme laat zich in verschillende vormen zien. Hoe ernstig de verslaving is, hoe vaak iemand drinkt of hoeveel iemand drinkt verschilt per persoon. Zo zijn er voorbeelden van alcoholverslaafden die de hele dag door drinken, terwijl andere in een korte tijd heel veel drinken en daarna weer een tijd nuchter zijn.

Gevolgen alcoholverslaving

Het maakt niet uit hoe de verslaving zich laat zien, iemand heeft een vorm van alcoholisme wanneer zij hunkeren naar drank en niet voor een lange tijd nuchter kunnen zijn. Hierdoor is het vrij lastig om te bepalen wanneer u nu lijdt aan een alcoholverslaving. Wanneer u op tijd de symptomen herkent kunt u er op tijd bij zijn met het zoeken van hulp voordat uw lichaam blijvende schade op heeft gelopen.

De meest bekende symptomen van een alcoholverslaving zijn:

  • Meer of vaker gaan drinken
  • Goed tegen alcohol kunnen, of geen kater hebben na een flinke hoeveelheid drank
  • Alcohol drinken op ongepaste tijden, zoals in de ochtend of op plekken die ongepast zijn zoals op uw werk of bijvoorbeeld een kerk
  • Geen interesse hebben in dingen waar geen alcohol te vinden is
  • Veranderingen in uw vriendschappen: dat u liever omgaat met vrienden die ook veel drinken, dan met vrienden die weinig tot niet drinken
  • Alcohol verstoppen, of stiekem drinken
  • Alcohol nodig hebben om te functioneren in het dagelijks leven
  • Problemen zoals gearresteerd worden, veel ruzies of uw baan verliezen

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.