Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Wilt u van uw Cannabisverslaving afkomen? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Cannabisverslaving

Cannabis verslavingen zijn een van de meeste voorkomende verslavingen over de hele wereld. Het wordt vaak gerookt uit een vorm van pijp of sigaret, de bekende waterpijp of joint. Het kan ook worden gegeten in bijvoorbeeld brownies. De bijwerkingen van cannabis of marijuana verschillen per persoon. Sommige gevolgen zijn tijdelijk maar de meeste gevolgen blijven langer hangen. Op de lange termijn krijgt u last van lichamelijke en geestelijke klachten. Als u merkt dat u steeds terugvalt op wiet, cannabis of marijuana bent u misschien verslaafd geraakt. Bel nu naar 085 – 273 75 92 of mail naar info@goforrehab.com om snel actie te ondernemen voordat het te laat is.

Effecten marihuana

Marihuana heeft verschillende effecten op het menselijk lichaam. Deze effecten verschillen ook in sterkte per persoon. Sommige gebruikers zijn veel gevoeliger voor de drug dan andere, die veel kunnen roken of eten zonder veel effecten te merken. Als je al veel marihuana hebt gebruikt zal u minder effecten voelen na een tijd bij dezelfde dosis. Dit noemen we een tolerantie, hierdoor zal u na een tijd steeds meer gaan gebruiken om hetzelfde gevoel op te wekken dat u heeft gekregen bij de eerste keer dat u marihuana rookte.

Wanneer bent u verslaafd?

Wanneer u merkt dat deze drang sterker wordt dan andere verplichtingen of verantwoordelijkheden in het dagelijks leven is het waarschijnlijk dat u verslaafd of afhankelijk bent geworden. Cannabis speelt een steeds grotere rol in uw leven en dit zal blijven groeien tot dat u actie onderneemt om hier iets aan te doen. In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, is cannabis niet ongevaarlijk en richt zeker schade aan wanneer u dit voor een langere tijd gebruikt.

Risico’s Cannabisverslaving

Bij het overmatig roken van Marihuana ontstaat er hoge kans op het oplopen van lange- en korte termijn risico’s:

Op korte termijn zijn dit:

  • Long- en ademhalingsproblemen
  • Hartproblemen
  • Een zwakke weerstand
  • Problemen met dingen te leren (concentratieproblemen)

Op lange termijn loopt u risico op:

  • Paranoïde gevoelens (achterdochtig en angstig zijn door waanideeën)
  • Hallucineren
  • Depressie
  • Angststoornissen
  • Zelfmoordneigingen
  • Een lichte vorm van schizofrenie (persoonlijkheidsstoornis)

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.