Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Wilt u van uw Cocaïneverslaving afkomen? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Cocaïneverslaving

Een verslaving vernietigt alles waar u van houdt. Niet omdat u het zelf niet waardeert, maar omdat u niet zonder cocaïne, alcohol of waar u verslaafd aan bent kunt leven. Dit wordt het meest belangrijke in uw leven waardoor u uw familie, vrienden en werk laat schieten. Dit is nog niet eens het ergste aan de verslaving: u bent uzelf van het leven aan het beroven.
Wanneer u voor een tijd cocaïne gebruikt beschadigt u uw lijf, hersenen en uw zenuwstel. Dit heeft veel gevolgen op de korte termijn en later in uw leven. Daarom is het heel belangrijk dat u hulp zoekt wanneer u regelmatig cocaïne gebruikt, het is namelijk lastig om er in uw eentje vanaf te komen. Bel naar 085 – 273 75 92 of mail naar info@goforrehab.com zodat wij u snel naar een leven zonder cocaïne kunnen helpen.

Bijwerkingen Cocaïne

Cocaïne gebruik geeft heel veel bijwerkingen, het kan zijn dat u de bijwerkingen nog niet merkt. Dit komt omdat coke veel effecten op uw hersenen heeft. Waardoor u het zelf niet eens merkt hoe u aan het veranderen bent. Het is namelijk bekend dat één van de bijwerkingen van cocaïne gebruik een egoïstische houding is. Hierdoor bent u meer bezig met wat u zelf wel en niet wilt dan verstandig bezig zijn met uw eigen lichaam, familie, vrienden en andere verantwoordelijkheden. Op een gegeven moment merkt u dat u banger en achterdochtiger wordt, geen geduld meer heeft voor andere mensen en allemaal lichamelijke klachten krijgt. Zo wordt u bijvoorbeeld heel vergeetachtig na een tijd van coke gebruik.

Twijfel of u een Cocaïneverslaving heeft?

Wanneer u twijfelt of u verslaafd bent aan cocaïne kunt u uzelf deze vragen stellen om te bepalen of u misschien verslaafd bent:

  • Ben ik angstig of depressief geworden sinds dat ik cocaïne ben gaan gebruiken?
  • Leen ik geld van vrienden, kennissen of familie zonder dat ik de mogelijkheid heb om het terug te betalen?
  • Heb ik sinds dat ik coke ben gaan gebruiken dingen gedaan waar ik spijt van heb?
  • Draait mijn dag om het gebruiken van cocaïne?
  • Ben ik mij meer crimineel gaan gedragen om cocaïne te gebruiken?
  • Heeft cocaïne de hoogste prioriteit in mijn leven?

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.