Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Kent u de gevaren van Designer drugs? Vraag het ons!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Designerdrugs

Er zijn verschillende soorten drugs die illegaal in criminele laboratoriums worden gemaakt, deze worden op scheikundige wijze aangepast om krachtiger, of langer te werken. De gevaren van designer drugs liggen in het onbekende van het ontwikkelproces. Omdat de drugs worden gemaakt onder illegale omstandigheden is er geen veiligheidsinspectie bij die kan verbieden wat een drug wel en niet mag doen. Om deze reden is het onverstandig om designerdrugs te nemen, ook al denkt u veel ervaring te hebben met drugs. U kunt deze gewoonweg niet vertrouwen en er zijn al veel mensen overleden aan de gevolgen van designerdrugs. Vooral bij feesten en het uitgaansleven is het makkelijk om aan designerdrugs te komen. Wilt u informatie over de gevaren van designerdrugs, of hoe u designerdrugs kunt herkennen? Bel dan 085 – 273 75 92 of mail naar info@goforrehab.com.

De risico’s van designer drugs

Omdat de drugs ontworpen zijn om bepaalde effecten te behalen die ‘natuurlijke’ drugs misschien niet behalen, is het makkelijker om hier een overdosis van te krijgen. Daarbij is het niet bekend wat de combinatie van de drugs zal doen met medicijnen of alcohol. Er zitten namelijk stoffen in die op korte en lange termijn heel schadelijk zijn, vooral wanneer u het per ongeluk mixed met iets anders, zoals ibuprofen.

Wat zit er in designer drugs?

Waarschijnlijk is de meest bekende designer drug GHB, waarbij de laborant (maker van de drug) gootsteenontstopper gebruikt om de drug te maken. Dit is heel erg schadelijk voor uw lichaam en zal dan ook ernstige, langblijvende gevolgen hebben. Er worden veel giftige en gevaarlijke ingrediënten gebruikt om dit soort drugs te maken. Dit zijn ingrediënten waarvan wij weten dat ze in designerdrugs gebruikt worden: antivries, ammoniak, bleek, verdelgingsmiddelen, veel soorten hoestdrank en verschillende zware metalen zoals nikkel.

Omdat u deze giftige stoffen in uw lichaam stopt wanneer u designerdrugs gebruikt is het dan ook niet raar dat er een hele lijst aan ernstige klachten naar boven is gekomen als gevolg van regelmatig gebruiken van designerdrugs:

  • Spier spasmes
  • Coma door schade aan de hersenen door zuurstoftekort, oververhitting , uitdroging etc.
  • Verlies van geheugen (lange en korte termijn)
  • Paranoïde gevoelens
  • Angststoornissen en depressies
  • Problemen met ademhalen
  • Hartproblemen en falen
  • Overlijden als gevolg van een overdosis

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.