Bij Go for Rehab hebben wij ervaring met vrijwel elke verslaving. Wij staan voor u klaar! info@goforrehab.com

Wilt u van uw Gameverslaving afkomen? Start nu!

De zorgverzekering vergoed

Velen gingen u voor

Behandeling van uw verslaving

Toplocaties door het land

Gameverslaving

Kent u dat? Moeite met concentreren op het werk, u bent chagrijnig en onrustig want u heeft vannacht gegamed en bijna niet geslapen. Een blikje Redbull als ontbijt voordat u naar het werk gaat. Eenmaal op het werk kunt u alleen maar denken aan één ding: gamen. U komt thuis en herhaalt alles weer, of u gaat zelfs niet meer naar het werk zodat u meer tijd heeft om te gamen. Tegenwoordig zijn er veel mensen die lijnen onder een gameverslaving, terwijl het niet een heel bekend probleem is. Maar toch is deze verslaving heel verwoestend voor uzelf en uw sociale leven. Gamen wordt het belangrijkste wat u kunt doen, en zal daar alles voor opzij zetten. Een gameverslaving is een realistisch probleem, waar u met de technologie van vandaag moeilijk vanaf kunt komen als u geen hulp inschakelt. Wij hebben trajecten die ervoor gemaakt zijn om u van uw gameverslaving af te helpen. Bel snel naar 085 – 273 75 92 of mail naar info@goforrehab.com om de hulp in te schakelen die u verdient!

Algemene informatie gameverslaving

Een gameverslaving is hetzelfde als elke andere verslaving gezien u er steeds meer naar hunkert en niet goed meer functioneert wanneer u het niet doet of gebruikt. De sterke band die u opbouwt met gamen is de high die u ervaart. Wanneer kinderen op jonge leeftijd beginnen met gamen zijn zij eerder geneigd om verslavend gamegedrag te vertonen wanneer zij ouder worden. Het verschilt per persoon hoe iemand een gameverslaving ervaart. Zo kan de een voor zijn gevoel niets doen om minder te gamen, terwijl de ander geen drang heeft om te spelen wanneer zij niet kunnen gamen.

Gevolgen gameverslaving

Zoals elke verslaving heeft het gevolgen voor u en uw leven. Zo zijn er lichamelijke klachten die u krijgt na verloop van tijd. Maar ook sociale klachten zoals: het verliezen van een baan, het verliezen van vrienden of dat het problemen veroorzaakt in uw relatie(s).

Risico’s en gevolgen gameverslaving

Lichamelijke klachten die bekend zijn bij het langdurig gamen zijn:

  • Lichtgevoeligheid die uiteindelijk kunnen resulteren in epileptische aanvallen
  • Klachten aan hoofd, nek en rug
  • Een versnelde stofwisseling
  • Agressiever gedrag en denkwijze (vooral bij kinderen jonger dan 10)
  • Minder sociaal gedrag, moeilijk in omgang

Wilt u zich aanmelden? 

Bent u klaar om te stoppen en de eerste stap te zetten naar een grote verandering in uw leven? Twijfel dan niet en bel meteen naar 085 - 273 75 92 of stuur een mail naar info@goforrehab.com voordat het te laat is. 

Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

* = verplicht invulveld

Vergoed door onderstaande zorgverzekeringen

Copyright © Go for Rehab | Alle rechten voorbehouden.